Täidetud datlipallid mangoga on troopilise maitsega energiarikas vahepala, mis sisaldab rikkalikult kiudaineid. Kiudained aitavad hoida kõhtu kauem täis ja on head seedimisele. Kiudained aitavad ära hoida ka kõhukinnisust. Mango on väga hea polüfenoolide (nt. antotsüaniini ja mangiferiini) allikas. Polüfenoolid on antioksüdandid, mis kaitsevad meie keharakkude tervist ja omavad põletikuvastast efekti. Lisaks on mangol on mitmeid omadusi, mis muudavad selle suurepäraseks seedetrakti tervise jaoks. Näiteks sisaldab see amülaasi nimelisi seedeensüüme. Amülaasid aitavad lagundada keerulisi süsivesikuid.Täidetud datlipallid mangoga sisaldavad ka hinnalist astelpajumarja pulbrit. Astelpaju marjad on väärt supertoidu tiitlit, sest nad sisaldavad ligi 200 liiki toitaineid ja bioaktiivseid ühendeid, nagu polüküllastumata rasvhapped, karotenoidid ja fütosteroolid. On märkimisväärne, et A vitamiini sisaldus astelpaju marjades on lausa 18 korda kõrgem kui mustikates ja C vitamiini sisaldus on astelpaju marjas peaaegu 3 korda kõrgem, kui sidrunis. Astelpaju on rikas mitmesuguste rasvhapete poolest, mis mängivad olulist rolli inimese tervises, näiteks naha- ja limaskestahaiguste ning kuiva silma sündroomi ravis.
Täidetud datlipallid mandli ja kakaoga on kergelt šokolaadise maitsega energiarikas vahepala, mis sisaldab rikkalikult kiudaineid. Kiudained aitavad hoida kõhtu kauem täis ja on head seedimisele. Kiudained aitavad ära hoida ka kõhukinnisust.
Datlipallides sisalduvad mandlid on tuntud kui suurepärased antioksüdant vitamiin E allikad. E vitamiin aitab pidurdada rakkude vananemise protsessi. Samuti sisaldavad mandlid rohkelt monoküllastumata rasvhappeid. Monoküllastumata rasvhapped võivad aidata vähendada halva kolesterooli taset veres, mis omakorda võib vähendada südamehaiguste tekkeriski. Lisaks on mandlid rikkalikud kaltsiumi allikad. Kaltsium aitab kaasa normaalsele vere hüübimisele, seedeensüümide normaalsele talitlusele ja see on vajalik mineraalaine luude ja hammaste jaoks.
Täidetud datlipallid mustikatega on marjase maitsega energiarikas vahepala, mis sisaldab rikkalikult kiudaineid. Kiudained aitavad hoida kõhtu kauem täis ja on head seedimisele. Kiudained aitavad ära hoida ka kõhukinnisust.
Mustikad on imemaitsvad marjad, mis sisaldavad rohkelt erinevaid antioksüdante. Nad on väga head C-ja K vitamiini allikad. C vitamiini on organismil vaja vastupanuvõime tõstmiseks ning väsimuse ja stressi peletamiseks. Kuna mustikates on palju antioksüdante, võivad need neutraliseerida mõndasid vabasid radikaale (kahjulikke ühendeid), mis kahjustavad DNA-d, pidurdades seeläbi organismi vananemisprotsessi ja vähendades mitmetesse haigustesse haigestumise riski. Tänapäeval peetakse mustikat kõige populaarsemaks toiduks halva nägemise, katarakti või kollatähni degeneratsiooni korral. Samuti võib mustikas leevendada seedeprobleeme, kuna sisaldab selliseid tervendavaid aineid nagu tanniinid ja pektiinid.
Ka datlites leidub rohkesti selliseid antioksüdante nagu karotenoidid, flavonoidid ja fenoolhape. Fenoolhappel arvatakse olevat tugev põletikuvastane efekt ja see võib vähendada näiteks südamehaiguste tekkeriski.
Täidetud datlipallid sobivad:
- lastele
- veganitele
- aktiivse eluviisiga inimestele
- rasedatele ja imetavatele emadele
Säilitamistingimused
Hoia toodet toatemperatuuril ja eemal otsesest päikesevalgusest. Sulge pakend pärast kasutamist hoolikalt.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.